Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδού ποιους "ξεχάσατε" κ.Σαμαρά

Ιδού ποιους "ξεχάσατε" κ.Σαμαρά - Πίνακες και στοιχεία για την πραγματική προσφορά των ΕΔ


υ ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ


Πολύ σωστά ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια σε Αστυνομία και Λιμενικό για το έργο τους, το οποίο θα έκαναν πολύ καλύτερα και αποτελεσματικότερα αν τους άφηναν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς παρεμβάσεις .

Όμως ο κ.Σαμαράς παραδόξως ...ξέχασε τους στρατιωτικούς. Και λέμε παραδόξως γιατί είναι αρχηγός ενός κόμματος ,μιας παράταξης και μιας κυβέρνησης που θεωρητικά τουλάχιστον υποτίθεται ότι έχει “ισχυρούς δεσμούς” με το στράτευμα. Άλλο η θεωρία όμως κι άλλο η πράξη.

Από τους αντιπαραγωγικούς του Πάγκαλου λοιπόν περάσαμε στην “αμνησία” Σαμαρά.

Ποιους ξέχασε ο κ.Σαμαράς; Θα προσπαθήσουμε να του θυμίσουμε χωρίς να αναφερθούμε στην αυτονόητη αποσοτολή που εκτελούν ,την υπεράσπιση της χώρας από οποιαδήποτε εξωτερική απειλή. Θα αναφέρουμε με στοιχεία όλα όσα οι στρατιωτικοί κάνουν χωρίς να αποτελούν δουλειά τους και χάρη στα οποία το Ελληνικό κράτος μπορεί και λειτουργεί. Λόγω πληθώρας υλικού σε πίνακες δεν μπορούμε να τους δημοσιεύσουμε όλους αλλά πατώντας στα αντίστοιχα λινκ ο κ.Σαμαράς και οι συνεργάτες του στο Μαξιμου θα μπορέσουν να καταλάβουν το μέγεθος ενός ακόμη τεράστιου “φάουλ” που έκαναν εναντίον του πιο παραγωγικού τμήματος του δημόσιου τομέα.

Όσο για όσους σπεύδουν να ανακαλύψουν την αναφορά του πρωθυπουργού στην λέξη "ένστολοι" θα πρέπει να αποφασίσουν αν είναι στρατιωτικοί ή "ένστολοι" . Γιατί μέχρι τώρα διαμαρτύρονται εντόνως σ΄ όποιον χρησιμοποιεί το ένστολοι για τους στρατιωτικούς.

Ο κ.Σαμαράς ξέχασε να ευχαριστήσει:

•τους πιλότους και τους μηχανικούς των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων που αποτελούν τη μοναδική αξιόπιστη ελπίδα ζωής για κάθε ακρίτα αυτής της χώρας, ειδικά όσων έχουν την τύχη -κατά τ΄ άλλα- να ζουν στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου

•τους πιλότους και τους μηχανικούς των ελικοτπέρων όχι μόνο της ΠΑ αλλά και του ΠΝ και του ΣΞ για τις ατελείωτες ώρες πτήσης σε αποστολές έρευνας διάσωσης.

•τους πιλότους και τους μηχανικούς των πυροσβστικών αεροσκαφών τους οποίους άπαντες οι δήμαρχοι και κάθε λογής αξιωματούχοι καλουν ακόμη και για να σβήσουν...θάμνο.

•τους κυβερνήτες και τα πληρώματα των πολεμικών μας πλοίων που εκτελούν ακατάπαυστα ανάλογες αποστολές μεταφοράς ασθενών ή έρευνας διάσωσης.

•τους γιατρούς των ΕΔ που παρέχουν ιατρική περίθαλψη και φροντίδα στις ακριτικές περιοχές.

•ξέχασε να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους νέους που φέτος αποφοίτησαν από τη Σχολή Ευελπίδων και βρέθηκαν ανθυπολοχαγοί στον Έβρο με 800 ευρώ. Και τους γονείς τους που αντί να τους αποτρέψουν και να τους κατευθύνουν ως άριστους μαθητές που ήταν σε άλλα πιο προσοδοφόρα επαγγέλματα καμαρώνουν για την επιλογή των παιδιών τους

•ξέχασε να ευχαριστήσει τους στρατιωτικούς που έχουν μετατραπεί ακόμη και σε αστυνομικά όργαν της τάξης ή σε μονάδες φρούρησης υπουργών

‘Εχει ξεχάσει πάρα πολλούς ο πρωθυπουργός. Και το ερώτημα είναι γιατί;

Οι πίνακες που ακολουθούν είναι ενδεικτικοί. Ας κάνουν κλικ και στα λινκ που ακολουθούν για να φρεσκάρουν την ασθενή τους μνήμη και να καταλάβουν ότι αυτό το κράτος σε περίοδο ειρήνης σε μεγάλο βαθμό εξακολουθεί να λειτουργεί επειδή ευτυχώς υπάρχουν οι ...αντιπαραγωγικοί στρατιωτικοί.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ
 ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου