Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΠΑ πολεμά καθημερινά σε τέσσερις πολέμους

Αρχηγός ΓΕΑ: «Η ΠΑ πολεμά καθημερινά σε τέσσερις πολέμους»

Τα συγκλονιστικά λόγια του Ευάγγελου Τουρνά

«Η Πολεμική Αεροπορία σε καθημερινή βάση Πολεμά σε πραγματικές συνθήκες, σε τέσσερις «πολέμους»: Στη μάχη των αεροδιακομιδών. Στη μάχη της αεροπυρόσβεσης. Στη μάχη της έρευνας και διάσωσης. Και βεβαίως... στην καθημερινή μάχη του Αιγαίου. Σε αυτές τις μάχες, που κάποιες φορές έχουμε και νεκρούς, η ΠΑ χρειάζεται τη βοήθεια του Τύπου, για να μεταφερθεί αυτός ο καθημερινός αγώνας προς τον Ελληνικό λαό, τμήμα του οποίου είμαστε και εμείς».

Αυτά τα συγκλονιστικά λόγια τόνισε σήμερα νωρίς το απόγευμα ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, στη διάρκεια της τελετής παραδόσεως-παραλαβής καθηκόντων εκπροσώπων Τύπου του ΓΕΑ, από τον Σμήναρχο (Ι) Νικόλαο Παπαπαναγιώτου, στον Σμήναρχο (Ι) Αλέξανδρο Μαρίνο.

Καταξιωμένοι αξιωματικοί και οι δύο, με χιλιάδες ώρες πτήσεως στο ενεργητικό τους, άκουσαν τον Αρχηγό τους να τονίζει στη σύντομη ομιλία του την αξία της προβολής του έργου της ΠΑ από τον Τύπο, «με τα θετικά και αρνητικά σας σχόλια. Όλα καλό μας κάνουν», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Η ΠΑ είναι πάντα παρούσα δίπλα στον Έλληνα.

Τώρα, την περασμένη εβδομάδα που είμαστε στην Ρωσία, που μας είχαν καλέσει οι Ρώσοι για τη μεγαλύτερη εκδήλωση στρατιωτικών μουσικών παγκοσμίως που πραγματοποιήθηκε στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, η ΠΑ είχε δημιουργήσει ένα περίπτερο όπου το προσωπικό μας που ήταν εκεί μοίραζε υλικό για την Ελλάδα και τα διάφορα μέρη της. Χιλιάδες επισκέπτες το επισκέφτηκαν και αν οι μισοί από αυτούς αποφασίσουν να επισκεφτούν την Ελλάδα ως τουρίστες, αυτοί κέρδος θα είναι για την Ελλάδα. Η ΠΑ βοηθά με κάθε τρόπο την Πατρίδα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου