Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση Βετεράνων Αεροπόρων με τον Υφ. Παιδείας Κων. Γκιουλέκα

Την προηγούμενη τετάρτη 18 Σεπ 2013, ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων κος Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, υπεδέχθη, για μια ακόμη φορά, στο Υπουργείο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων Αεροπόρων (ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α.) κ. Μιχαήλ Άνθιμο, τ. Κυβερνήτη (Ο.Α), τον Γενικόν Γραμματέα κον Πέτρον Μαρκόπουλον και τον Ειδικό Γραμματέα του ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α. κον Γεώργιον Δ. Μέρμηγκα...
σε μια επιχειρησιακή συνάντηση συντονισμού θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Στην συζήτηση που επακολούθησε, παρισταμένου και του ειδικού Συμβούλου του κου Υφυπουργού, Ιστορικού-Αρχαιολόγου κου Ιωάννη Λεοντιάδη, πραγματοποιήθηκε ανάλυση  των Εθνικών σκοπών του ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α., καθώς και του τρόπου προσεγγίσεως των νέων μας στην Αεροπορία και της διαδόσεως της Αεροπορικής Ιδέας σε όλη την Επικράτεια, όπως των                                   μέχρι τούδε δραστηριοτήτων μας, οι οποίες προάγουν την Αεροπορική Ιδέα και  διδάσκουν την Ιστορία, στους νέους μας.

Στην ανάλυση του προγραμματισμού δράσεων μας,που επακολούθησε όπως: - Εορτασμός Αεροπορίας 2013,

- Διημερίδα Αεροπορικής Αρχαιολογίας,

- Διατήρηση Αεροπορικής Ιστορικής Μνήμης,

- Συμπλήρωση της ονομασίας του Σταθμού Μετρό «ΕΛΛΗΝΙΚΟ»  κ.λ.π,                        ο Υφυπουργός ΥΠ.Ε.Π & Θ κος Κωνσταντίνος Γκιουλέκας  προς διευκόλυνση του έργου του ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α. αλλά και για καλύτερο συντονισμό ανέθεσε στον Ειδικο Σύμβουλο κο Ιωάννη Λεοντιάδη, τον χειρισμό των θεμάτων μας, για περαιτέρω υλοποίηση με τον καλύτερο και στο μέτρο του εφικτού, τρόπο.

Τελειώνοντας αφού εξήρε την σύσταση του ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α., την συνδρομή του, για την περαιτέρω προσέγγιση της Νεολαίας μας στην Αεροπορία και το Αεροπορικό Ιδεώδες, διαπιστώνοντας παράλληλα και την προσέγγιση που επιτυγχάνεται (με την διατήρηση και διάδοση της Ιστορικής γνώσεως) μεταξύ Λαού και Ενόπλων Δυνάμεων αλλα και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Ελλήνων Αεροπόρων, όλων των προελεύσεων, υπεσχέθη την βοήθεια και αρωγή του, κάτι που έμπρακτα απέδειξε κατά το πρόσφατο παρελθόν, με την ακαριαία παρέμβαση του, κατά την επίσκεψη του Ελληνοαμερικανού Άσσου Αεροπόρου του Β΄ Π.Π Σμηνάρχου (Ι)ε.α κου Σπυρίδωνος Πισάνου, για την επιτυχία της εκδηλώσεως που διοργάνωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α., στην Α.Β Δεκελείας.

Το Δ.Σ / ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α., κατά την πρόσφατο συνεδρίαση του εκφράζει ομόφωνα την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες του για άλλη μια φορά στον Υφυπουργό ΥΠ.Ε.Π & Θ κον Κωνσταντίνον Γκιουλέκαν, στυλοβάτη της διατηρήσεως της Ελληνικης Ιστορικής Μνήμης και της Διαδόσεως της Αεροπορικής Ιδέας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου