ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

  
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ  Νο 2  
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
Φίλτρο Νερού Βρύσης Torayvino MK2-EG
 

H Interwater Europe είναι Ελληνική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία ιδρύθηκε το 1996 και εξειδικεύεται στην εμπορία φίλτρων και συστημάτων επεξεργασίας πόσιμου νερού. Το συγκεκριμένο φίλτρο κατασκευάζεται στην Ιαπωνία από την Toray και η Interwater είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του προιόντος στην Ευρώπη.
Το συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι το διπλό εσωτερικό του φίλτρο για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό του νερού, το οποίο αποτελείται από α) φίλτρο ενεργού φαρμακευτικού άνθρακα και β) κοίλη μεμβράνη ινών. Η μεμβράνη ινών διήθησης αναπτύχθηκε βασισμένη στην ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία κατασκευής των μεμβρανών της Toray για τις μονάδες αιμοκάθαρσης.
Φίλτρο Νερού Βρύσης Torayvino MK2-EG
 
 Το φίλτρο νερού βρύσης Torayvino MK2 αφαιρεί τις ακαθαρσίες και τις οσμές από το νερό. Συμπαγές και εύκολο στην εγκατάσταση το φίλτρο καθαρισμού νερού Torayvino MK2 βελτιώνει την καθημερινή σας ζωή αφαιρώντας τα βακτήρια, τις βλαβερές οργανικές ενώσεις και το χλώριο διατηρώντας παράλληλα όλα τα ωφέλιμα μέταλλα στο νερό σας με ένα διπλό σύστημα φιλτραρίσματος
 Αφαιρεί όλα τα βακτήρια, τις βλαβερές οργανικές ενώσεις και το χλώριο
Το φίλτρο Micro Pure είναι ένα σύστημα πολλαπλού φιλτραρίσματος που αφαιρεί όλα τα βακτήρια, τις ακαθαρσίες και τις οσμές για καθαρό, ασφαλές και εύγευστο πόσιμο νερό. Αποτελείται από ένα υψηλής τεχνολογίας μεμβράνης κοίλων ινών, το οποίο περιέχει πάνω από 520 δις μικροπόρους για την αποτελεσματική αφαίρεση του 99,99% όλων των βακτηρίων, και κοκκώδη ενεργό άνθρακα που αφαιρεί δυσάρεστο χλώριο, άσχημη γεύση και οσμές. Το φίλτρο διατηρεί όλα τα ωφέλιμα μέταλλα στο πόσιμο νερό που είναι ζωτικά για την ανθρώπινη υγεία.
                   Hi-flow με μέγιστο ποσοστό 2 λίτρα ανά λεπτό
Αυτή η συμπαγής συσκευή καθαρισμού νερού διαθέτει μέγιστο ρυθμό ροής 2 λίτρων ανά λεπτό, γεγονός που καθιστά μικρή αλλαγή στον κανονικό ρυθμό ροής του μη φιλτραρισμένου νερού. Με απλά περιστρέφοντας το μοχλό επιλογής ροής νερού, έχετε επίσης την επιλογή μεταξύ ροής ή ψεκασμού μη φιλτραρισμένου νερού ή ψεκασμού φιλτραρισμένου νερού.
               Quick Twist μηχανισμός για την εύκολη αντικατάσταση του φίλτρου
           Ο προηγμένος Quick φίλτρο Twist μηχανισμός αλλαγής καθιστά την αλλαγή του φίλτρου γρήγορη, εύκολη και ασφαλή, φέρνοντας την αίσθηση και την απλότητα στον καθαρισμού του νερού σας.
             Pure Protect ειδοποίηση που δείχνει πότε πρέπει να αντικαταστήσετε το φίλτρο
Η προηγμένη και απλή χρωματική κωδικοποίηση Pure Protect ελέγχου καθοδηγεί τους χρήστες να αλλάξουν το φίλτρο για την ώρα με τη μέγιστη ευκολία: όταν η μεμβράνη γίνεται σκούρο γκρι ή καφέ χρώμα, είναι καιρός να αντικαταστήσετε το φίλτρο.
              Quick Fit προσαρμογείς βρύσης για εύκολη εγκατάσταση στη βρύση σας
      Αυτήν η προηγμένη συσκευή φιλτραρίσματος νερού έρχεται με μια σειρά από ειδικά κατασκευασμένους Quick Fit προσαρμογείς βρύσης, για να σας βοηθήσει να έχετε μια εύκολη και απλή εγκατάσταση της συσκευής φιλτραρίσματος νερού στην βρύση σας. Πραγματική αίσθηση και απλότητα. Μέγιστη απόδοση χωρίς την ανάγκη της ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ προσφέρει μέγιστη απόδοση. Υποστηρίζει την αειφορία.
Αφαιρεί από το νερό:
Χλώριο                                               99%
Μόλυβδο                                             99%
Χαλκό                                                 99%
Στερεά Σωματίδια                               99%
Ιούς                                                     99%
Βακτήρια                                             99%
Παθογόνους Μικροοργανισμούς        99%
Για περισσότερες πληροφορίες www.interwater.eu και www.toray.com.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Αλέξης Κουκ
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών Α.Π.Θ.
κιν. 6945064562
E-mail:
cook.alexis1@gmail.com

Interwater
Γ. Παπανδρέου 3, 546 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ .επικοινωνίας: 2310867844
E-mail: 
info@interwater.gr

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  1
                                                       
     Φιλόλογος με 10ετή εμπειρία παραδίδει μαθήματα  
               σε παιδιά  δημοτικού,γυμνασίου,λυκείου.
 Δωρεάν βοηθήματα.Σίγουρη επιτυχία στις Πανελλαδικές.
Τιμή από 8 ευρώ......     .τηλ.6978-123891

2 σχόλια:

 1. Μαθήματα απόκτησης πτυχίου Μηχανικού Συντήρησης Αεροσκαφών κατά EASA Part-66.

  Σας ενημέρωνω ότι όποιοι εκ των συναδέλφων (απόστρατοι ή εν ενεργεία) ,καθώς και μέλη οικογενειών τους που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους , επιθυμούν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του Μηχανικού Συντήρησης Αεροσκαφών ,μπορούν ν’αποκτήσουν το ευρωπαϊκό πτυχίο Συντήρησης Αεροσκαφών κατηγορίας Β1.1, Β1.2, B1.3, B1.4 και Β2 μέσω των παγκοσμίως αναγνωρισμένων εκπαιδευτικών σχολών ΩΜΕΓΑ κατά EASA Part-147,με αριθμό αδείας EL1470009.
  Όλα τα μαθήματα που διδάσκονται είναι βάση της άδειας TR Ρart -66 της EASA (European Aviation Safety Agency) και με εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών από την Υ.Π.Α.
  Για οποιαδήποτε Πληροφορία όσο αφορά το κόστος των μαθημάτων καθώς και την διάρκεια αυτών στο :
  Τηλ: 2104122888 Fax: 2104121777
  www.aviation-academy.com
  Email: info@omega.gr
  ή
  Τηλ: 6983500793
  Μακρής Ιωάννης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 15% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΑΔΕΛΦΟΥΣ

  Ξενοδοχείο διαμερισμάτων Dias Apartments
  Μόλα Καλύβα
  Το Dias Apartments βρίσκεται στη Μόλα Καλύβα, 150μ. μακριά από τη θάλασσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή