Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αγωγή κατά του κομματικού στελέχους της ΝΔ ετοιμάζουν στρατιωτικοί για το άρθρο εναντίον τους


                              

“Χοντραίνει” η κόντρα στρατιωτικών με το κομματικό στέλεχος της ΝΔ και δικηγόρο Γρηγόρη Δασταυρίδη, ο οποίος με άρθρο του στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας ,άναψε μεγάλες φωτιές στο κόμμα του το οποίο πάντως ακόμη σιωπά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας προσανατολίζεται στο να κινηθεί δικαστικά εναντίον του κ.Δασταυρίδη!

Αυτή είναι και η αιτία που ο πρόεδρός της Λοχαγός Ηλίας Νατσιούλας έστειλε επιστολή προς την διευθύντρια της εφημερίδας,ζητώντας διευκρινήσεις πριν προχωρήσει στην κατάθεση αγωγής.

Η επιστολή

Κυρία Δανάη Δημητρακοπούλου, Διευθύντρια της Εφημερίδας ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’,

Διαβάζω στην έγκριτη εφημερίδας σας, την 5 Απρ 2013,  άρθρο του κ. Γρηγορίου Δασταυρίδη με τίτλο « Να θυμάσαι…» και δεν γνωρίζω τι σκοπούς εξυπηρετεί αυτό το άκρως δυσφημιστικό για τους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, ενόψει της διαδικασίας κατάρτισης του νέου μισθολογίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις, που δρομολογείται από την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Η Πολιτεία έχει πλήρη συνείδηση της τεράστιας προσφοράς όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πατρίδα, αλλά και της ιδιαίτερης αφοσίωσης με την οποία επιτελούν, αυτή την εξαιρετικά δύσκολη χρονική περίοδο το καθήκον τους, ενώ ταυτόχρονα έχει και απόλυτη επίγνωση για αυτά που τους οφείλει.

Συγκεκριμένα ο αρθρογράφος με τίτλο « ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ», απαντώντας σε άρθρο συναδέλφου μας στρατιωτικού Αξκου εν αποστρατεία (προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας), μας παρουσιάζει «ως προνομιούχους» με πολλές Δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν  παροχές-υπηρεσίες που μας προσφέρει η πατρίδα.


Με τα αναγραφόμενά του «σε έναν  αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού θα έγραφα «ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ» η πατρίδα:

Ø      σε σπούδασε δωρεάν.

Ø  σε αντάμοιβε με μισθό καλύτερο και παχυλότερο από ομολόγους σου των γειτονικών και ενίων ευρωπαϊκών χωρών.

Ø      σου παρείχε πλειστάκις και δωρεάν διακοπές.

Ø   διέθετε λέσχες για φαγητό και διασκέδαση, σχεδόν δωρεάν για εσένα και την οικογένειά σου

Ø  διέθετε ενίοτε σε πολλούς από εσάς και διαμερίσματα για δωρεάν διαμονή μετά της οικογενείας σας.

Ø    διέθετε και καταστήματα για να ψωνίζετε πολύ πιο φτηνά για όλα τα αναγκαία σας.

Ø   σας παρείχε γενναιόδωρα σύνταξη, ακόμα και σε συναδέλφους σας ηλικίας 50 ετών περίπου.

προκάλεσε την έντονη αντίδραση μου, αλλά και των συναδέλφων μου Ελλήνων στρατιωτικών, τόσο των εν αποστρατεία όσο και των εν ενεργεία.


Πέραν αυτού προκύπτουν πολλά ερωτήματα και παρακαλώ όπως μου γνωρίσετε την ιδιότητα του αρθογράφου καθώς και εάν εκπροσωπεί κάποιο πολιτικό φορέα, όπως διαβάσαμε στη σελίδα της ΕΑΑΣ Λάρισας.
Επιπλέον παρακαλώ για την δημοσίευση του παρόντος ή την προώθηση του στον αρθογράφο, προκειμένου να μας απαντήσει από ποιον/ποιους (φυσικό/ά πρόσωπο/α ή φορέα/εις) άντλησε τις παραπάνω πληροφορίες αναφορικά με τις υπηρεσίες-παροχές που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ η πατρίδα, ώστε αναλόγως της απαντήσεως του, η ΕΣΠΕ Θεσσαλίας να προχωρήσει  σε περαιτέρω ενέργειές της.
Με εκτίμηση,
        
Λοχαγός (Ο) Ηλίας Νατσιούλας
   Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Θεσσαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου