Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ηλεία: Τραγωδία με υπαξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας

Η 23χρονη υπαξιωματικός της 117 πτέρυγας μάχης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στα Λεχαινά - Κατέρρευσε η μητέρα της, από το νέο χτύπημα της μοίρας

Μόλις σαράντα μέρες μετά το θάνατο του πατέρα της, η 23χρονη Παναγιώτα τον ακολούθησε στα ουράνια. Η νεαρή κοπέλα από τα Λεχαινά έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στο δρόμο από τα Λεχαινά προς το Μοσχονέρι.

Η άτυχη κοπέλα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, ένα χιλιόμετρο από την διασταύρωση της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στα Λεχαινά και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που εκινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Η κοπέλα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.
Η 23χρονη υπηρετούσε ως υπαξιωματικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας είχε άλλα τέσσερα αδέρφια και είχε χάσει τον πατέρα της πριν από σαράντα ημέρες. Τραγική φιγούρα η μαυροφορεμένη μάνα της που σαστισμένη έφτασε στο σημείο έχοντας μάθει πως κάτι συνέβη με την κόρη της.

Μάταια προσπαθούσαν να την καθησυχάσουν όσοι βρίσκονταν εκεί. Το νωπό χτύπημα της μοίρας με το χαμό του συζύγου της και το ένστικτο της μάνας πως κάτι δεν πάει καλά, την λύγισαν. Τα άσχημα μαντάτα λίγα λεπτά αργότερα… την έκαναν να καταρρεύσει.










newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου