Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στα αποκαλυπτήρια των 3 ηρώων των ΙμίωνΣτα αποκαλυπτήρια των 3 ηρώων των Ιμίων ο Παναγιωτόπουλος

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Παναγιωτόπουλος μεταβαίνει αύριο Τετάρτη  10/4/2013  στην Κω όπου θα παρευρεθεί στην τελετή των αποκαλυπτηρίων των προτομών των 3 ηρώων που έπεσαν στα Ίμια, στον προαύλιο χώρο του... Ναυτικού Σταθμού Κω.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει παράλληλα περιοδεία σε Στρατιωτικές Μονάδες της Κω, σε φυλάκια και Στρατιωτικές Φρουρές ακριτικών νησιών.

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί την έδρα της 80ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ) και την έδρα του 282 Τάγματος Εθνοφυλακής (282 ΤΕ) στη Νήσο Κω, τα στρατιωτικά φυλάκια στις νήσους Καλόλιμνο και Φαρμακονήσι καθώς επίσης την Κανονιοφόρο  «ΜΑΧΗΤΗΣ» και το Παράκτιο Περιπολικό «ΑΝΤΩΝΙΟΥ» όπου θα συνομιλήσει με το προσωπικό.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παρακολουθήσει επίσης την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων / ΤΑΜΣ «Άγιος Φωκάς».

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύσουν: ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου