Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ

Από το πλεόνασμα θα πάρουν ΚΑΠΟΙΟΙ στρατιωτικοί και μάλλον λίγοι - Δηλώσεις Σαμαρά



Διανομή ενός ποσού πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα στους ένστολους και χαμηλοσυνταξιούχους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Αλλά πριν χαμογελάσουν οι στρατιωτικοί άκουσαν και τα παρακάτω:
"Με ικανοποίηση μεγάλη σας ανακοινώνω ότι πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν αμέσως σε 1 εκατομμύριο ελλήνων με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Δηλαδή σε αυτούς που αδικήθηκαν και τα έχουν περισσσότερο ανάγκη. Και μιλώ για τους ένστολους και τους χαμηλοσυνταξιούχους”.
Και κάπου εδώ αρχίζει …το θρίλερ. Για την ακρίβεια το νέο θρίλερ! Ποια θα είναι τα κριτήρια; Έχει ακουστεί ότι θα πάρουν χρήματα όσοι έχουν μικτό μισθό κάτω από 1500 !!!
Ποια θα είναι τα περιουσιακά στοιχεία που επηρεάζουν; Στα Γενικά Επιτελεία επικρατεί αναβρασμός ,σύγχυση και εκνευρισμός αφού η καχυποψία κυριαρχεί όχι αδικαιολόγητα.
Η προσμονή για μια θετική εξέλιξη έδωσε την θέση της στην απογοήτευση αφού όλοι εκτιμουν ότι το “μοίρασμα Σαμαρά” θα αφορά ελάχιστους και προσθέτουν ότι πέρασε η “γραμμή Βενιζέλου” που έλεγε να μην δοθούν χρήματα στους στρατιωτικούς γιατί “έχουν να παίρνουν από το ΣτΕ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου