Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΣΓΟΣ (Ι) ΕΜ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Ανακηρύχθηκε μέλος του European Air Show Council









Από την Πέμπτη 14 έως και το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του European Air Show Council, στην Αμβέρσα, στο Βέλγιο.
 Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Σμηναγός (Ι) Εμμανουήλ Καραχάλιος, επικεφαλής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16, ανακηρύχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
 Η ανακήρυξη αποτελεί αναγνώριση για την προσφορά της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «Ζεύς» της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Επισημαίνεται οτι στο πρόσωπο του επικεφαλής της ομάδας "ΖΕΥΣ" αναγνωρίζεται ο επαγγελματισμός και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης όλων των ιπταμένων και τεχνικών - όχι μόνο του ελληνικού DEMO TEAM - αλλά του συνόλου της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
Γεμίζει όλους υπερηφάνεια το γεγονός οτι η ΠΑ, λαμβάνει συνεχείς διακρίσεις σε δύσκολες ασκήσεις του ΝΑΤΟ στο εξωτερικό, αλλά επιπλέον, χαίρει και της  ιδιαίτερης εκτίμησης στην παγκόσμια αεροπορική κοινότητα, όπως άλλωστε αποδεικνύει η πρόσφατη βράβευση του Σμηναγού (Ι) Εμ. Καραχάλιου!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου