Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τσουκαράκης και Νατσιούλας ενημερώνουν τους Στρατιωτικούς της Κοζάνης για το νέο μισθολόγιο των ΕΔ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνει την διενέργεια συνάντησης- ενημέρωσης των συναδέλφων, σχετικά με την Ένωση, η οποία θα
πραγματοποιηθεί την 25η  Μαΐου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στην αίθουσα Κ/Θ «Φίλιππος» της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης.
2. Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των συναδέλφων σχετικά με την  Ένωση και το καταστατικό της, η συζήτηση για τρέχοντα θέματα αλλά και για τους μελλοντικούς στόχους της Ένωσης...
καθώς και η παρουσίαση επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν το σύνολο των Εργαζομένων στις Ένοπλες Δυνάμεις (νέο μισθολόγιο, ασφαλιστικό) από τον Ανχη (ΣΔΓ) Ανέστη Τσουκαράκη και Λχγο (Ο) Νατσιούλα Ηλία.
        3. Κατόπιν αυτών καλούμε όσους συναδέλφους ζουν και εργάζονται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας (μέλη της Ένωσης και μη), όπως προσέλθουν για να συμμετάσχουν στην συνάντηση, ώστε να υπάρξει μια πρώτη  γνωριμία μεταξύ μας με απώτερο στόχο την συμμετοχή όλων σε μια κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν.    

       4. Παρακαλείστε για την κοινοποίηση του παρόντος εγγράφου στα στελέχη της δυνάμεως σας, προκειμένου να ενημερωθούν .
Για τη Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή



Ο Πρόεδρος


 Θεόδωρος Πετκίδης

Ανθλχος (ΑΤΘ)

6977614766

Ο Γεν. Γραμματέας


Μιχαήλ Σκανδάλης

Επχίας  (ΤΘ)

*797399

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου