Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Έρχονται Τούρκοι στην Ελλάδα για να τιμήσουν τον Κεμάλ... σήμερα ανήμερα της Μέρας μνήμης της Γενοκτονίας


Τούρκοι έρχονται στις 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τη μνήμη του Κεμάλ , ανήμερα της μαύρης Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού!!!
Συνεχίζονται οι προκλήσεις της Τουρκίας στην Ελλάδα....
Αυτή τη φορά δεν είναι τα αλυτρωτικά σωματεία των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ούτε οι διάφοροι (φερόμενοι ως πολιτιστικοί) τουρκοπροξενοσύλλογοι της περιοχής μας.

Είναι ο «Σύλλογος Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης», που αποφάσισε ανήμερα της μαύρης Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να αποτίσει τιμή στο σπίτι του αυτουργού της σφαγής, ενώ θα επιστρέψει με τη μορφή κομβόι, διασχίζοντας την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα πραγματοποιηθούν μάλιστα και επαφές με τους Τούρκους της περιοχής (όπως μας ενημερώνει το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», που παραθέτουμε και ολόκληρο στη συνέχεια).

Ακολουθεί το δημοσίευμα του περιοδικού «Ρόντοπ Ρουζγκαρί»:

«Τα κλασσικά αυτοκίνητα πάνε στο σπίτι όπου γεννήθηκε ο Ατατούρκ μας. Μέλη του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης (IKOD) επ΄ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης του Ατατούρκ και γιορτής του Αθλητισμού στις 19 Μαΐου, θα επισκεφτούν το σπίτι του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη.

Ο σύλλογος που στην πρώτη χρονιά από την ίδρυση του, τα μέλη του επισκέφτηκαν το μαυσωλείο όπου αναπαύεται αιώνια ο Ατατούρκ μας, φέτος με την στήριξη του Mobil-1 θα επισκεφτούν το σπίτι στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο ήρθε στον κόσμο ο ηγέτης και ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και το οποίο τώρα είναι μουσείο. Το κομβόι των μελών του IKOD θα ξεκινήσει με 20 οχήματα από Θεσσαλονίκη και καθοδόν θα συναντηθεί σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη με διάφορους Τουρκικούς συλλόγους και πολίτες μας».

http://dexiextrem.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Απορώ, πώς είχαμε την απαίτηση, μιά τέτοια μέρα χαράς και περιφάνειας για το ένδοξο Τουρκικό έθνος, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία (αναγνωρισμένη και από την Ελληνική βουλή) του Ποντιακού Ελληνισμού!!!
    Να, κάτι τέτοια κάνουμε εμείς οι Έλληνες και ύστερα απορούμε γιατί μας κατηγορούν ως βαρβάρους και απολίτιστους. Έτσι δεν είναι κύριε δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή