Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η μεγαλειώδης Συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης των εε και των εα Στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ της 13ης Μαρτίου 2013 μέσα από φωτογραφίεςΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 15 Μαρτίου 2013

 
     Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 13ης Μαρτίου 2013 των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ ήταν μακράν μεγαλύτερη από κάθε άλλη μετά τη μεταπολίτευση. Τα 45 και πλέον Λ/Φ από πόλεις της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης έφθαναν σταδιακά στο χώρο της συγκέντρωσης και ο κόσμος τους ενώνονταν με τους Θεσσαλονικείς. Δυστυχώς λίγη ώρα πριν την έναρξη
των ομιλιών έπεσε σα βόμβα η είδηση ότι ακόμα ένας συνάδελφος σκοτώθηκε εκτελώντας το καθήκον του, ενώ άλλοι δύο τραυματίσθηκαν. Το πρόγραμμα αμέσως διαφοροποιήθηκε και ο πρόεδρος του Παραρτήματος της Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΣ υπεύθυνος για το καλωσόρισμα, ενημέρωσε για το περιστατικό, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άτυχο Ανθυπολοχαγό Υλικού Πολέμου - Πυροτεχνουργό και όλοι μαζί ψάλαμε τον Εθνικό Ύμνο. ΑΘΑΝΑΤΟΣ, ακούστηκε από το πλήθος. Στη συνέχεια μικρές ομιλίες και χαιρετισμούς εκφώνησαν οι: πρόεδρος της ΕΑΑΝ, πρόεδρος της ΕΑΑΑ, αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ, πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ, εκπρόσωπος των εν ενεργεία Σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωπος των εν αποστρατεία Σωμάτων Ασφαλείας. Η ανάγνωση ψηφίσματος έγινε από τον από πρόεδρο της ΕΑΑΑ και εγκρίθηκε δια βοής από τους συμμετέχοντες.     Ο ακρίτας Μπάμπης από το Βόρειο Έβρο, μας λέει: Την ώρα που ήμασταν σε πορεία για το Υπουργείο, ένας παππούς είχε μπλοκαριστεί στην Ίωνος Δραγούμη και μας μίλησε λέγοντας: "Μπράβο λεβέντες, είστε πολλοί, καλά κάνετε και διαμαρτύρεστε γιατί αυτοί είναι αλήτες. Του απαντώ: Ναι όμως δεν μπορείτε να βγείτε στο δρόμο. Και τι μου λέει... "Δεν πειράζει, μακάρι να ήταν και άλλοι και  ας περίμενα ακόμα μια ώρα.... Ο Στρατός πάνω απ' όλα !!" Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία με διαδρομή Αριστοτέλους - Τσιμισκή - Βενιζέλου - Εγνατίας - Ίωνος Δραγούμη - Υπουργείο Μακεδονίας & Θράκης, όπου και επιδόθηκε το ψήφισμα στον Υπουργό ο οποίος είχε ειδοποιηθεί και περίμενε την αντιπροσωπεία μας, ο οποίος με τη σειρά του θα το παραδώσει στον Πρωθυπουργό που θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.  


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΣΟΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΙΑ.... 
ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Μπροστά από το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης

     Σε αυτό το σημείο θα μου επιτραπεί ως συντονιστής του ΣΟΔ Θεσσαλονίκης να ευχαριστήσω το σύνολο των μελών του για την άριστη καθ' όλα συνεργασία αλλά και όλους τους με καθ' οιονδήποτε τρόπο συμμετέχοντες στη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εν ενεργεία και των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!
               Αποστόλης Παπαπαρίσης
Η Συντονιστική Ομάδα Δράσεως Θεσσαλονίκης αποτελείτο από τους: Παπαπαρίση Απόστολο (ΕΑΑΣ παρ. Λάρισας), Τσακιρίδη Χαράλαμπο (ΕΑΑΣ παρ. Θεσ/νικης), Γιαπουτζίδη Ιωάννη (ΕΑΑΑ παρ. Θεσ/νικης), Τσαϊλά Δημήτριο & Επιτρόπου Κων/νο (ΕΑΑΝ παρ. Βορ. Ελλάδος), Γώγο Παντελή & Καλαφάτη Θεοτόκη (ΕΑΛΣΒΕ), Καπεντζή Ευάγγελο (ΣΑΑΣ/ΜΘ/Αποφ. ΣΜΥ), Διαμαντίδη Βασίλειο (ΣΑ/ΣΣΑΣ), Γεώργιο Χατζηκωνσταντίνου και Χαντζή Δημήτριο (ΠΟΣ), Μαυρουδή Ελευθέριο (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδ. Δυνάμεων), Βαλασίδη Δημήτριο (ΑΚΙΣ), Μπίλλια Θωμά (ΑΝΕΑΕΔ), Ανδρέα Μελεζιάδη (ΣΣΕ-73), Αντωνίου Παύλο (Σύνδ. Αποστρ. Χωρ-ΕΛΑΣ ν. Θεσ/νίκης), Ζαχαράκη Σωτήριο (Ένωση Αστυνομικών ε.α. ν. Θεσ/νίκης), Πετανίδη Χρήστο (Σύλ. Συνταξ. Πυροσβεστικής ν. Θεσσ/νίκης), Παπαδόπουλο Σοφοκλή (Εν. ε.ε. Προσ. Λ/Σ Κεντρ. Μακεδονίας), Παπαδάκη Θεόφιλο (Εν. ε.ε. Αστ. Υπαλ. ν. Θεσ/νικης),  Τσαρίδη Μιχάλη (Εν. ε.ε. Αξκων Λ/Σ), Αναστασιάδη Γρηγόριο (Εν. ε.ε. Υπαλ. Πυροσβεστικής Κεντρ. Μακεδονίας), Χατζηδημητρίου Χρήστο (ΕΣΠΕ Κεντρ. Μακεδονίας ε.ε. ΕΔ).
Για την ημέρα της συγκέντρωσης η Ομάδα Συντονισμού αποτελείτο από τους Παπαπαρίση Απόστολο, Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιο, Ζαχαράκη Σωτήριο, Αναστασιάδη Γρηγόριο και Σακανίδη Ηλία, ενώ υπεύθυνοι για χρήση μεγαφωνικής (μουσική, ανακοινώσεις και εκφωνήσεις μηνυμάτω) ήταν οι Μπίλλιας Θωμάς, Καβαρλής Δημήτριος και μία φίλη του Στρατού η Μαρία. 
πηγη: ΕΑΑΣ  ΛΑΡΙΣΑΣ 
 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΉΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ 1
  

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΉΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
                       
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΑΣ / Παραρτήματος Θεσσαλονίκης κ Τσακιρίδης Χαρ. Πρόεδρος της ΕΑΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΑΣ / Παραρτήματος Λαρισας κ Παπαπαρίσης Απ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣτων  ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ    ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 κ Φεστεριδης Γ

                                  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΑΣ 
                          
              ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΣΜΕΔ κ  Τσουκαράκης Α.
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Σ.Σ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ Θ. κ ΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
                           
                                                 ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ


          ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ απο ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ
                                    κ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΙΩΑΝΝΗ

                                                                ΜΕΛΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ

                              ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ απο ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΑΑΑ κ ΙΑΤΡΙΔΗ Κ                                         ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ                     
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου