Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ στο 251 ΓΝΑ









Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΑΝΥΕΘΑ), Κώστας Ήσυχος, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Αθανασίου, επισκέφθηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251ΓΝΑ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ταξίαρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου.





Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ενημερώθηκε για το έργο του Νοσοκομείου από τον Διοικητή του και απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό, ενώ επισκέφθηκε τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, το Τμήμα Ημερήσιας Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών, το Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και την Καρδιολογική Κλινική, όπου συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με ασθενείς. Επιπλέον επισκέφθηκε, στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής, το Θάλαμο Χαμηλής Πίεσης.

   Ο ΑΝΥΕΘΑ διαπίστωσε ότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού αλλά και «γήρανση» του εξοπλισμού σε ορισμένα τμήματα του Νοσοκομείου. Για το θέμα αυτό επισήμανε ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, ώστε να υπάρξουν λύσεις που θα συμβάλουν στην βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου