Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2013H  ΕΝΩΣΗ  ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ     έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα  την Τετάρτη 16/1/2013 στο κέντρο FOCUS  13ο  χιλιόμετρο Θες/νικης –Περαίας
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Δκτης Α.ΔΙ.Σ.ΠΟ , ο Δκτης 113Π.Μ , ο Δκτης  1Ο Κ.Ε.Π. ο Υπδκτης 350 ΠΒΚ , ο Δντης Περιφερικού Κέντρου Μετεωρολογίας Μακεδονίας. Ο Πρόεδρος ΕΑΣ Θεσσαλονίκης , ο Πρόεδρος ΕΑΑΝ Θεσσαλονίκης  , ο Πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων  Λιμενικού Σώματος , ο Πρόεδρος Αποστράτων Αξκων Στρατού Μακεδονίας –Θράκης , ο Επίτιμος Πρόεδρος Αερολέσχης Θεσσαλονίκης .
 Στην εκδήλωση  ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  Σμχος ε.α Ιωάννης Γιαπουτζίδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  και   ευχαριστούν θερμά για την παρουσία του στην εκδήλωση.Κατόπιν ο ιερέας  ευλόγησε την πίτα και ακλούθησε  κοπή της βασιλόπιτας από τον πρόεδρο του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης   ενώ το φλουρί έπεσε στη σύζυγο του Σμχου ε.α Μπαλασά Δημητρίου  με δώρο 100 €
 Μετά την εκδήλωση ακολούθησε δεξίωση  στην οποία οι καλεσμένοι γεύτηκαν τα θαυμάσια εδέσματα του κεντρου διασκέδασης FOCUS  και  ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική μέχρι αργά το βράδυ.
                          
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου