Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα Σώματα Ασφαλείας και οι Στρατιωτικοί στη Θεσσαλονίκη

 Από διάφορες περιοχές της χώρας έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση και πορεία  διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη των Σωμάτων  Ασφαλείας  και ιο Στρατιωτικοί -Αεροπόροι 
Το Παραρτημα  τησ ΕΑΑΑ συμετείχε στην Συγκέντρωση 
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Λευκό Πύργο και συμμετείχαν εν ενεργεία   από διάφορες περιοχές της χώρας, καθώς επίσης και συνταξιούχοι.
Στη συνέχεια οι διαμαρτυρόμενοι εν ενεργεια  και εν αποστρατεία  των Σωμάτων Ασφαλείασ και Στρατιωτικοί  κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, πραγματοποίησαν πορεία η οποία κατέληξε έξω από το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, όπου εκπρόσωποί τους παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Στις ομιλίες τους οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί ζήτησαν από την κυβέρνηση να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ για το θέμα του μισθολογικού, ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και επιστροφή των αποθεματικών των ασφαλιστικών τους ταμείων. “Απαιτούμε από την Πολιτεία σεβασμό και θωράκισή μας από κάθε πλευρά, ώστε να είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε στις αντιξοότητες και τους κινδύνους του λειτουργήματός μας”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κοινό ψήφισμά τους οι  διαμαρτυρόμενοι .
  Στην Πορεία συμμετειχαν και οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων Θεσσαλονικης Σμχος εα  Ι Γιαπουτζίδης   και Λαρίσας Σγος ε.α. Κωνσταντίνος Λιούτας  καθώς και μέλη των Παραρτημάτων .
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου