Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τα Μετοχικά Ταμεία Αεροπορίας και Ναυτικού

Στα Μετοχικά Ταμεία Αεροπορίας Ναυτικού ο Δαβάκης


Τη συγκρατημένη αισιοδοξία τους για τα οικονομικά των Μετοχικών Ταμείων Αεροπορίας και Ναυτικού μετέφεραν στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αθανάσιο Δαβάκη που τα επισκέφτηκε χτες.
Επίσκεψη στα Μετοχικά Ταμεία Ναυτικού και Αεροπορίας (ΜΤΝ και ΜΤΑ) πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, όπου παρουσία των Αρχηγών ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνά  και των Υπαρχηγών ΓΕΝ Υποναυάρχου Παναγιώτη Παστουσέα ΠΝ και ΓΕΑ Υποπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Δριτσάκου, ενημερώθηκε εκτενώς για την παρούσα οικονομική κατάσταση των Ταμείων και τις προοπτικές τους.
Ο πρόεδρος του ΜΤΝ, Αντιναύαρχος ε.α. Μιλτιάδης Κανάρης ΠΝ και ο αντιπρόεδρος του ΜΤΑ Υποπτέραρχος ε.α. Ιωάννης Βογιατζής, παρουσίασαν  στον Υφυπουργό αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία του τρέχοντος οικονομικού έτους, όπου αποτυπώνεται η επιτυχής προσπάθεια χρηστής διαχείρισης των πόρων  των δύο Μετοχικών Ταμείων.
Επίσης παρουσιάστηκαν οι προτάσεις των Διοικήσεων των δύο Μετοχικών Ταμείων  για τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς τους, με ταυτόχρονη ενίσχυση του μηχανισμού είσπραξης των θεσμοθετημένων πόρων τους.
 
 
Σχόλιο: Οι τελευταίες μαζικές κινητοποιήσεις των Αποστράτων <<φαίνεται>> ότι άνοιξαν τα ώτα και τα μάτια των κυβερνώντων. Επιτέλους ο αρμόδιος Υφυπουργός  <<ακούει>> (ίδωμεν) τα προβλήματά μας!!! 
κ. Δαβάκη περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις που θα δρομολογήσετε μετά τις ενημερώσεις που σας έγιναν. Δυστυχώς για σας και για το κόμμα σας δεν υπάρχουν πλέον<<ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ >> στους Αποστράτους. 
Του απόστρατου βαθμού κατωτέρου του έχετε αρπάξει κατά Μ.Ο. 700 έως 1.000 ευρώ το μήνα από την σύνταξή και το μέρισμα του!!! 

Του Ανωτέρου του έχετε αρπάξει από 1000 έως 1200 ευρώ!!! 

Των δε Ανωτάτων έχετε <<ξεφύγει>> τελείως!!! 
Η αρπαγή έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 1.500 ευρώ το μήνα !!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου