Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Επίσκεψη Διοικητή ΔΑΥ στην ΕΑΒ


 ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΑ


EAB

Επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα πραγματοποίησε σήμερα o Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) Υποπτέραρχος (Ι) κ. Βασίλειος Βρεττός, συνοδευόμενος από επιτελείς του.

Τον Υποπτέραρχο Βρεττό υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΑΒ κ. Κυριάκος Λινάκης και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολεμικής Αεροπορίας ΕΑΒ (ΥΠΑEAB) Σμήναρχος κ. Λάζαρος Βασιλειάδης.

Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της συνάντησης έγινε γενική παρουσίαση των δραστηριοτήτων της ΕΑΒ με σύντομη αναφορά στην εξέλιξη και τις προοπτικές της εταιρείας. Ακολούθησε εκτενής ενημέρωση για την πορεία των τρεχόντων προγραμμάτων  αλλά και τις προοπτικές διεύρυνσής τους, στο πλαίσιο της  διαχρονικά καλής σχέσης συνεργασίας μεταξύ Πολεμικής Αεροπορίας και ΕΑΒ.


Στη συνέχεια, οι επίσημοι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου βρίσκονται σε εξέλιξη προγράμματα της Πολεμικής Αεροπορίας

Σημειώνεται ότι η συμβολή της ΕΑΒ στην επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΠΑ είναι καθοριστική καθώς υπάρχουν ιδιαίτερα κρίσιμες πτυχές σε ότι αφορά την συντήρηση επιθεώρηση του στόλου αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Τα ζητήματα αυτά αποτέλεσαν το επίκεντρο των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Διοικητή της ΔΑΥ στην ΕΑΒ.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου