Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ένας σκεπτόμενος συνάδελφος, διαβάζοντας τον τίτλο της πρώτης σελίδας της εφημερίδας ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ εκδόσεως ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013, μένει κατάπληκτος από τις εξής δύο ατυχέστατες φράσεις, που ουδόλως ταιριάζουν με το υψηλό επίπεδο ευθύνης που έπρεπε να διακρίνει την Ένωση Αποστράτων. –«Δώστε απάντηση σ' αυτούς που μας θεωρούν δεδομένους». –«Είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι.» Ώστε λοιπόν, με αυτής της... μορφής επιχειρήματα και προτροπές διεκδικούμε τα δίκαιά μας; Εκεί βρισκόμαστε ακόμη; Δεν καταλάβαμε τίποτε; Μα στην έννοια αυτών των φράσεων εμπεριέχεται όλο το δράμα που βιώνει η Πατρίδα σήμερα. Στις πελατειακές σχέσεις, που καλλιέργησαν άφρονες πολιτικοί επί 40 χρόνια. Αυτές, υπό την ευρεία έννοια, δεν άφησαν τίποτε όρθιο σ' αυτή τη Χώρα. Αν έτσι σκεπτόμαστε, τότε δικαίως οι καλοθελητές θα μας κατατάξουν και μάλιστα πομπωδώς, στην κατηγορία των μη σκεπτόμενων Ελλήνων, που αποτελούν δυστυχώς το 85% του πληθυσμού. Κρίμα και ντροπή. Στέλιος Δημητρουλάκης - Αντγος ε.α. styld@otenet.gr Η απάντηση της ΕΑΑΣ Αγαπητέ συνάδελφε, Η ΕΑΑΣ αγωνίζεται, ως έχει υποχρέωση με όλα τα μέσα, να ανατρέψει το διωγμό: 1) Εναντίον των στελεχών των συγκροτημένων τμημάτων του Ελληνικού Έθνους που υπερασπίζονται την ακεραιότητα, την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας, επιβάλλοντας υπέρογκες, άνισες και άδικες περικοπές στις αποδοχές τους που έχουν άμεση επίδραση επί του ηθικού και της περηφάνιας για την αποστολή τους. Όχι μόνο απεμπολούνται οι «πελατειακές σχέσεις» των πολιτικών (γι’ αυτό υπενθυμίζεται ότι «δεν είμαστε δεδομένοι») και η «κατάντια της χώρας», όπως τη διαμόρφωσαν, αλλά επιμένει στην αποδοχή του έντιμου διαλόγου που απορρίφθηκε με την άρνηση να εισακουστούμε μέχρι σήμερα. Γνωρίζετε, βέβαια, ότι προηγήθηκαν επανειλημμένες, αλλά μάταιες, σχετικές προσπάθειες της ΕΑΑΣ προς τη φυσική πολιτική ηγεσία της και προς όλες τις ηγεσίες των κομμάτων... 2) Κατά του υπόλοιπου εθελοντικού και επιστρατευμένου ανθρώπινου δυναμικού όλων των μονάδων και υπηρεσιών που συγκροτούν το υγιές αυτό τμήμα και την αμυντική ισχύ του Ελληνικού έθνους, χωρίς απειλές και απομιμήσεις παλαιότερων βίαιων μεθόδων άλλων εποχών που μας έφεραν αντίθετους με την υπόλοιπη Ελληνική κοινωνία, που υφίσταται τις συνέπειες των ελλείψεων και ανεφοδιασμών σε εξοπλισμούς και μέσα εκπαίδευσης για την εθνική ανάγκη ύπαρξης και την οριοθετημένη αποστολή τους, έχοντας το χρέος να υπερασπιστούμε τις Ε.Δ. και τα Σ.Α. που δοκιμάζονται σκληρά μαζί μας σήμερα. Αν διαφωνείτε για τους τρόπους έκφρασης του χρέους αυτού θα μπορούσατε να κάνετε σχετικές προτάσεις να μας διευκολύνετε αντί της εύκολης κριτικής σας, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας. (ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 –)


Ένας σκεπτόμενος συνάδελφος, διαβάζοντας τον τίτλο της πρώτης σελίδας της εφημερίδας ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ εκδόσεως ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013, μένει κατάπληκτος από τις εξής δύο ατυχέστατες φράσεις, που ουδόλως ταιριάζουν με το υψηλό επίπεδο ευθύνης που έπρεπε να διακρίνει την Ένωση Αποστράτων. –«Δώστε απάντηση σ' αυτούς που μας θεωρούν δεδομένους». –«Είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι.»

Ώστε λοιπόν, με αυτής της... μορφής επιχειρήματα και προτροπές διεκδικούμε τα δίκαιά μας; Εκεί βρισκόμαστε ακόμη; Δεν καταλάβαμε τίποτε; Μα στην έννοια αυτών των φράσεων εμπεριέχεται όλο το δράμα που βιώνει η Πατρίδα σήμερα. Στις πελατειακές σχέσεις, που καλλιέργησαν άφρονες πολιτικοί επί 40 χρόνια. Αυτές, υπό την ευρεία έννοια, δεν άφησαν τίποτε όρθιο σ' αυτή τη Χώρα.

Αν έτσι σκεπτόμαστε, τότε δικαίως οι καλοθελητές θα μας κατατάξουν και μάλιστα πομπωδώς, στην κατηγορία των μη σκεπτόμενων Ελλήνων, που αποτελούν δυστυχώς το 85% του πληθυσμού.

Κρίμα και ντροπή.

Στέλιος Δημητρουλάκης - Αντγος ε.α. styld@otenet.gr

Η απάντηση της ΕΑΑΣ

Αγαπητέ συνάδελφε,

Η ΕΑΑΣ αγωνίζεται, ως έχει υποχρέωση με όλα τα μέσα, να ανατρέψει το διωγμό:

1) Εναντίον των στελεχών των συγκροτημένων τμημάτων του Ελληνικού Έθνους που υπερασπίζονται την ακεραιότητα, την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας, επιβάλλοντας υπέρογκες, άνισες και άδικες περικοπές στις αποδοχές τους που έχουν άμεση επίδραση επί του ηθικού και της περηφάνιας για την αποστολή τους.

Όχι μόνο απεμπολούνται οι «πελατειακές σχέσεις» των πολιτικών (γι’ αυτό υπενθυμίζεται ότι «δεν είμαστε δεδομένοι») και η «κατάντια της χώρας», όπως τη διαμόρφωσαν, αλλά επιμένει στην αποδοχή του έντιμου διαλόγου που απορρίφθηκε με την άρνηση να εισακουστούμε μέχρι σήμερα.

Γνωρίζετε, βέβαια, ότι προηγήθηκαν επανειλημμένες, αλλά μάταιες, σχετικές προσπάθειες της ΕΑΑΣ προς τη φυσική πολιτική ηγεσία της και προς όλες τις ηγεσίες των κομμάτων...

2) Κατά του υπόλοιπου εθελοντικού και επιστρατευμένου ανθρώπινου δυναμικού όλων των μονάδων και υπηρεσιών που συγκροτούν το υγιές αυτό τμήμα και την αμυντική ισχύ του Ελληνικού έθνους, χωρίς απειλές και απομιμήσεις παλαιότερων βίαιων μεθόδων άλλων εποχών που μας έφεραν αντίθετους με την υπόλοιπη Ελληνική κοινωνία, που υφίσταται τις συνέπειες των ελλείψεων και ανεφοδιασμών σε εξοπλισμούς και μέσα εκπαίδευσης για την εθνική ανάγκη ύπαρξης και την οριοθετημένη αποστολή τους, έχοντας το χρέος να υπερασπιστούμε τις Ε.Δ. και τα Σ.Α. που δοκιμάζονται σκληρά μαζί μας σήμερα.

Αν διαφωνείτε για τους τρόπους έκφρασης του χρέους αυτού θα μπορούσατε να κάνετε σχετικές προτάσεις να μας διευκολύνετε αντί της εύκολης κριτικής σας, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας.

(ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 – σελίς 5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου