Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Kάποιοι πιστεύουν οτι είναι ''είδηση το πόσο καίνε τα Άρματα στην παρέλαση'' και όχι η ...Έξοδος του στόλου !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είπαμε να μην το πάρουμε στραβά αλλά δεν μας αφήνουν να ''Αγιάσουμε '' ! Μέχρι χθές μας πρήξανε με πόσο στοιχίζουν  τα καύσιμα σε πέντε άρματα, που θα κατηφορίσουν στην παραλία της Θεσσαλονίκης για να τιμήσουν τους νεκρούς μας  ήρωες ... που ακόμη περιμένουν  άταφοι στα βουνά της Αλβανίας !

Το τι γράφτηκε απο άσχετους και μη για το πόσο θα κάψουν τα Άρματα  για να κάνουν  πεντακόσια μέτρα και κάποιοι έγραφαν και μέτραγαν και μέτραγαν ...
Από κοντά και ένας  πρώην ΥΕΘΑ που ποδάριζε για τα  έξοδα και όχι μόνο, για τα μηχανοκίνητα και τα οχήματα που θα παρελάσουν  και δώστου οι τίτλοι και να τα τετράστηλα !
Βέβαια κάποιοι και  σήμερα ακόμη  ενοχλήθηκαν και από τον ήχο των μαχητικών που πέταξαν πάνω απο τη πόλη της Θεσσαλονίκης ...Βλέπεις θα τρομάξανε τα αδέσποτα που γυροφέρνουν στην πλατεία Αριστοτέλους τετράποδα και δίποδα !
Αφού δεν μας έκατσε  όμως το θέμα και αφού μας πήρε ο ύπνος το πρωί,  δεν είδαμε δεν ακούσαμε οτι άδειασε ο Ναύσταθμος ,μας πήρε ο πόνος που το σύνολο των blogers και των ιστοσελίδων  έγραψε για την έξοδο του στόλου στο Αιγαίο και μας είπανε οτι ήταν προγραμματισμένη η Άσκηση !
Αφού ηταν προγραμματισμένη γιατί δεν την αναφέραμε κύριοι; Αφού ήταν προγραμματισμένη ποιο το σενάριο της Ασκήσεως ; 

Αφού πρίν απο μερικές ημέρες βγήκε όλος ο στόλος και τα ιπτάμενα μέσα του Ναυτικού '''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ''  ...τι ποιό να φυσικό να στείλουμε και δέκα Φρεγάτες για Άσκηση  προγραμματισμένη σε μερικές ημέρες ; 
 Ερωτήματα που δεν τα απαντάς πίσω από ένα γραφείο ...
Ούτε βέβαια αν δεν ξέρεις που πέφτει η βραχονησίδα και αν έχει νερό για τα κομάντος που θα  αφήσεις επάνω για να φυλάξουντα έρημα !!

Δεν θέλω να πώ κάτι περισσότερο ,αλλά εγώ τιμώ όλους τους blogers  που αναπαρήγαναν  την είδηση ''που δεν την πήρανε κάποιοι χαμπάρι '' και που είδανε με υπερηφάνεια  και με  εντολή του Αρχηγού του Στόλου να βγαίνουν  με το καλημέρα ''10 Φρεγάτες στο Αιγαίο'' και αυτό είναι πρώτη είδηση πως να το κάνουμε !!!

Δεν είναι βέβαια είδηση οτι κάποιοι τρέμουν όταν ακούνε την ερπύστρια να χτυπάει την άσφαλτο ,ούτε πόσο στοιχίζει η διαδρομή του Άρματος από τα Κάστρα στη Παραλία !
Είναι είδηση όμως όταν ένας υπουργός παίρνει το C-130  για να ανέβει από  Αθήνα στη Θεσσαλονίκη  και είναι είδηση όταν βάζουν Στρατιωτικά οχήματα να μαζεύουν σκουπίδια , γιατί ο Δήμαρχος είναι ανίκανος να κάνει τη δουλειά του για την οποία και εκλέχτηκε και βγάζει και γλώσσα!
Εκεί τα καύσιμα ποιός τα πλήρωσε ; Έγινε διακοπή καυσοδοσίας ;  να μην ρωτήσουμε και για πως δικαιολογηθήκανε τα καύσιμα στα γραφεία Κινήσεως ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου