Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστην εις την Πατρίδα ...





Πριν από λίγο καιρό δεν ήξεραν πώς να περπατούν και σήμερα καμαρώστε τους σε άψογους σχηματισμούς ! Είναι οι  συνεχιστές του έργου των Ικάρων μας  ...Σε λίγα χρόνια θα κυνηγούν Τούρκους στο Αιγαίο ! 
Νέα παιδιά που εκπλήρωσαν τη πρώτη φάση ενός μεγάλου ονειρου. Μιας φιλοδοξίας που δεν έχει να κάνει με τίποτα το υλικό . Και βέβαια δεν ασχολήθηκαν με το μισθό που θα παίρνουν.

  ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΙΚΑΡΩΝ
Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, υποδέχθηκε στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, συνοδευόμενο από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Αθανάσιο Δαβάκη και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, όπου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πρωτοετών της Σχολής. Συνολικά ορκίστηκαν πενήντα τέσσερις (54) Ίκαροι, από τους οποίους σαράντα οκτώ (48) από την Ελλάδα και έξι (6) από την Κύπρο. Την τελετή παρακολούθησαν, o Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Β΄ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), Αντιναύαρχος Δημήτριος Τσιαδής ΛΣ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Βρεττός, εκπρόσωποι των πολιτικών, θρησκευτικών και στρατιωτικών Αρχών, συγγενείς και φίλοι των Ικάρων. 



Η   ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  τους ευχεται
                 Καλές πτήσεις όταν θα ΄ρθει η ώρα.
Οι φωτογραφίες από την ορκομωσία τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου