Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/2015 ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΝΕΩΝ ΑΞΚΩΝ ΣΣΑΣ



                                         ΕΝΩΣΗ   ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
                                                        ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  24/10/2015


                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   3/2015

                             ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΝΕΩΝ ΑΞΚΩΝ   ΣΣΑΣ

     Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 ,στην  έδρα της  Στρατιωτικής Σχολής Αξκων Σωμάτων  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Αεροπορίας /Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  Σμχος (Ο) ε.α Βασίλης Διαμαντίδης  & ο Σγος  ε.α Λασπίδης Κωνσταντίνος μέλος του Δ.Σ του Παραρτήματος  απένειμαν αναμνηστικά διπλώματα   στους  τελειόφοιτους μαθητές  της  Σχολής   που εντάσσονται στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας .
Για τους νέους  ανθυποσμηναγούς ολοκληρώνεται ένας σημαντικός κύκλος της ζωής των ως μαθητές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων .  Επιβραβεύονται οι κόποι και οι προσπάθειες των χρόνων  ως μαθητές της Σχολής αλλά και ως φοιτητές του ΑΠΘ. Αλλά και οι προσπάθειες των γονιών  σας και των καθηγητών  , Αξιωματικών της Σχολής  της ΣΣΑΣ που τόσο σας στήριξαν, και που σήμερα έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται εξαιρετικά υπερήφανοι.
 Η τίμηση  αυτή με την απονομή ενός απλού διπλώματος  θεωρούμε ότι είναι ένα μικρό δείγμα  ¨της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  στους  συναδέλφους νέους  Αξιωματικούς  της Πολεμικής Αεροπορίας  .
 Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  δόθηκε στην πρώτη  Ανθσγο (Ι)  Παπαθανασίου  Αιμιλία-Ειρήνη  αναμνηστικό βιβλίο    του Ανδρέα Φραγκοπανάγου  ¨Το Ξεπέταγμα των Αετών   ¨΄ το οποίο αναφέρεται  στην ιστορία του Ελληνικού Ακροβατικού Σμήνους
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών Υγειονομικού, Οικονομικού, Στρατολογικού - Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων και Ψυχολογικού, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη.
Στην τελετή παρέστη ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Παρασχόπουλος, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ο οποίος και επέδωσε τα ξίφη.
Από τη Σχολή αποφοίτησαν 143 Αξιωματικοί εκ των οποίων δύο Αξιωματικοί Ελληνοκύπριοι, δύο Αξιωματικοί από την Ιορδανία, ένας Αξιωματικός από την Αρμενία και ένας Αξιωματικός από την Αλβανία .
Εκ μέρους της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Θεσσαλονίκης   εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  Σμχος (Ο) ε.α. Βασίλειος Διαμαντίδης
                                                                                                                               

                                                                                      Για το Δ.Σ.
                                                                Σμχος(Ο) ε.α.   Βασίλειος Διαμαντίδης
                                                              Πρόεδρος Παραρτήματος Θεσσαλονίκης
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου