Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

20 Οκτωβρίου – Εορτή του Αγ. Αρτεμίου – Ημέρα της Αστυνομίας              
                      ΕΝΩΣΗ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
       ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΤΣΙΜΙΣΚΗ& Γ ΘΕΟΧΑΡΗ 2
     ΤΚ 54621 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
       ΤΗΛ  ΓΡΑΦ 2310264459
       ΛΕΣΧΗΣ 2310269033
          FAX 2310264459
      EmaI:eaaathessaloniki@yahoo.gr
                                                       
Θεσσαλονίκη    19/10/2015                                                      
                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  2/2015
           20 Οκτωβρίου – Εορτή του Αγ. Αρτεμίου – Ημέρα της Αστυνομίας
Η εορτή του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, θα αποτελέσει για όλους τους αστυνομικούς ημέρα επίκλησης της χάρης του Αγίου Αρτεμίου για προστασία από τους υπηρεσιακούς κινδύνους, όπως συγκατάνευση και στήριξη στις καθημερινές οικογενειακές ,οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.
Η ανάγκη για προστασία και σκέπη του Πολιούχου  Αγίου Αρτεμίου στην παρούσα χρονική συγκυρία, γίνεται επιπλέον επιτακτική και απαραίτητη , αφού φαίνεται το Σώμα να έχει εγκαταλειφθεί από τους φυσικούς του συμπαραστάτες, παραδομένο στη λεηλασία των «σταυροφόρων» της δήθεν Δημοκρατικής «κάθαρσης» -μια σταυροφορία με μοναδική επιδίωξη τους σταυρούς της πολιτικής δουλείας- «σταυρώνοντας» ταυτόχρονα το σύνολο των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία.
Ο βίος του Αγίου και Προστάτη μας Αρτεμίου , συνδέεται με τη θυσία κάθε αξιώματος και εξουσίας, αρνούμενου παραδειγματικά στη θέση τους να θυσιάσει ιδανικά, πίστη και αξίες, με αποτέλεσμα να καρατομηθεί, να απεκδυθεί κάθε εξουσία, να βασανιστεί και να αποκεφαλιστεί.
Ένας βίος που δημιουργεί σύγχρονους συνειρμούς, είναι απόλυτα διαχρονικός, αλλά στερείται των μιμητών και των προσώπων που είναι αποφασισμένοι όχι να θυσιάσουν, αλλά να θυσιάσουν τον εαυτό τους ,για χάρη του συνόλου. 
Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης Της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας  (Ε.Α.Α.Α./Παρ. Θεσσαλονίκης)   εύχεται ο Κύριος με τις πρεσβείες του Αγίου Αρτεμίου να φωτίσει το νου και την ψυχή όλων μας, ώστε να καταστούμε ικανοί να βιώσουμε έναν βίο εμποτισμένο με ιδανικά αξίες και δύναμή, καθιστώντας μας ικανούς να υπερασπιστούμε την κοινωνία την Πατρίδα και την Δημοκρατία μας.
Ο Άγιός Αρτέμιος  αποτελεί πρότυπο για κάθε Αστυνομικό και οφείλουμε να καταστούμε μιμητές αυτού με το βίο μας, τις πράξεις και τις ενέργειές μας.
Στην εποχή μας που ισοπεδώνονται οι αξίες και τα ιδανικά, ο αγώνας για ψυχική και ηθική ανάταση πρέπει να είναι διαρκής. Ανάταση που έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε οι υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία.
Ευχόμαστε οι πρεσβείες του Αγίου Αρτεμίου προς τον Πανάγαθο και Παντοδύναμο Θεό να συνοδεύουν όλους μας.
Χρόνια πολλά με υγεία προσωπική και οικογενειακή και επίτευξη κάθε προσδοκίας.
                                                                                 Για το Δ.Σ.
                                                                                                
                                                               Σμχος(Ο) ε.α.   Βασίλειος Διαμαντίδης
                                                             Πρόεδρος Παραρτήματος Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου