Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ




1η  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  :   
 4ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης στισ 10/10/2015 με συμμετοχή τηε ΕΑΑΑ/ΠΑραρτημα Θεσσαλονίκης.
Ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την 4η Διεθνή aιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει τον 4ος Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2015 και παράλληλα τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.Οι πρώτες εγγραφές είναι μαζικές, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αποτελεί σαφή ένδειξη ότι οι φετινές συμμετοχές ξεπεράσουν τόσο τις αντίστοιχες περυσινές, όσο και τις μέχρι πρότινος προβλέψεις της Οργανωτικής Επιτροπής.
Η εκκίνηση του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, απόστασης 21,1 χλμ., θα δοθεί με τη δύση του ηλίου στις 18.45 και θα διεξαχθεί σε μία νέα διαδρομή, πιστοποιημένη από την IAAF, ελκυστικότερη και ομορφότερη από την προηγούμενη, η οποία προσφέρεται για τη δημιουργία μεγάλων επιδόσεων. Η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., θα δοθεί στις 21.15
 ΟΣΟΙ συνάδελφοι  επιθυμουν να συμμετάσχουν με τη φανέλα του ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Θεσσαλονίκης, μπορουν να αποτανθούν έγκαιρα μεχρι τις 30/9/2015 , στον Πρόεδρο του Παραρτήματος Θεσσαλλονικης,Σμχο (Ο)ε.α  ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ (που θα ευρίσκεται μαζί με την ομάδα  των εθελοντών  στην εκκίνηση των 5.000 μ.) στο τ/φ : 6983502502  .


2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Στις 18 Οκτωβρίου   2015   θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως  των ψυχών των συναδέλφων μας  θανόντως και πεσόντως  στον Ιερό Ναό  Αγίου Κωνσταντίνου (κοντα στην Λεσχη του Παραρτήματος ) 
ΠΑΡΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  οι συγγενείς των συναδέλφων  του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  αλλά  και όσοι συνάδελφοι γνωρίζουν συγγενείς θανόντων -πεσόντων συναδέλφων να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Σμχο (Ο) ε.α  Βασίλειο Διαμαντίδη  τηλ 6983502502 για ενημέρωση και συμμετοχή των συγγενικών  προσώπων  των συναδέλφων που δεν είναι πια μαζί μας .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η συγκεκριμένο μνημόσυνο αναβάλεται λόγω υποχρεώσεων του ΔΣ ΕΑΑΑ/π Θ εσ/νικης την  συγκεκριμένη ημερα  . Ομως το μνημόσυνο με νεωτέρα ανακοίνωση θα τελεστεί εντος του Νοεμβρίου 2015 καθωσ και θα υπαρξει και τηλεφωνική επικοινωνία .

ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  1η
Μετά από αρκετά χρόνια αναζήτησης, βρήκε τον συμπολεμιστή του στην Κύπρο  του 1974
Ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη , στάθηκε αφορμή για τον Κύπριο Λουκά  Λουκά, να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής που είχε εδώ και αρκετά  χρόνια  αναζητούσε τον συμπολεμιστή του Στογιάννη Δημήτριο , που υπηρέτησε μαζί του στα δύσκολα χρόνια της εισβολής στην Κύπρο  το 1974 .

Απευνόμενος στην Ένωσή μας   επικοινωνήσαμε με το μέλος μας – που είναι πλέον απόστρατος –και η πρώτη συνάντηση  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης . Κατά την συνάντηση ήρθαν στη μνήμη μου οι παλιές εποχές. Παρεθέτουμε φωτογραφίες απο την συνάντηση.














ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  2η
 Στα πλαίσια των ενημερώσεων των μελών πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις

 Τον Αύγουστο  2015 στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής   και Καςσανδρεία   για τα μέλη που διαμένουν στον νομό

 Τον Σεπτέμβριο  2015 στην Ανατολική Θεσσαλονίκη στην Θέρμη 

Στις 23 Σεπτεμβρίου  2015 Στην Λέσχη του Παραρτήματος

Λόγω της Απεργίας των εργαζομένων της Αστικής συγκοινωνίας  και την μικρή προσέλευση των μελών λογω προβλήματος με την μετακίνηση τους   η ενημέρωση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 30  Σεπτεμβρίου 2015 στον ίδιο χώρο.  





 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3η
Στα πλαίσια  της διατήρησης των σχέσεων με τους εν ενεργεία συναδέλφους , πραγματοποιήθηκε επίσκεψη   του Προέδρου Σμχου (Ο) ε.α Βασιλείου Διαμαντίδη  στην  ΣΥΔ.  
Την Δευτέρα 28/9/2015 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την διοίκηση της 113 ΠΜ. 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 


Η ΕΑΑΑ/Παράρτημα  Θεσσαλονίκης  δεν μπορεί να είναι αμέτοχη στις ανάγκες της κοινωνίας και ειδικότερα των ευπαθών της ομάδων .  Πάντα θα υπάρχουν φτωχοί ανάμεσά μας και πάντα κάποιος θα έχει την ανάγκη του διπλανού του
Τα μέλη του Παραρτήματος θα πρέπει να ανταποκριθούν  σε αυτές τις ανάγκες κάθε τέτοιου συνανθρώπου μας .  Για τον σκοπό αυτό το Παράρτημα θα δέχεται είδη ένδυσης –υπόδησης  αλλά και είδη  προσωπκής υγιεινής που θα προσφερθούν σε ευπαθείς ομάδες η σε ιδρύματα .
Μπορόυμε ολοι να προσφέρουμε   ελάχιστα  πράγματα , οπως μερικά ρούχα αντι να τα πετάξουμε στο καλάθι αχρήστων  να μπορούν να ζέστανουν τις καρδιές μερικών συνανθρώπων μας .
  Για τον σκοπό αυτό κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη.


                                                                                            Σμχος (Ο) ε.α Βασίλειος Διαμαντίδης
                                                                                              Πρόεδρος ΕΑΑΑ/Παρ. Θεσ/νίκης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου