Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

"Νεκροί οι δύο Έλληνες πιλότοι"

"Νεκροί οι δύο Έλληνες πιλότοι" μεταδίδουν ΜΜΕ του εξωτερικού

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο Έλληνες χειριστές του F-16 και οκτώ Γάλλοι τεχνικοί των αεροσκαφών που συμμετέχουν στην νατοϊκή άσκηση είναι νεκροί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται οι τραυματίες είναι 13, ενώ το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE και οι ηλεκτρονικές σελίδες ισπανικών εφημερίδων κάνουν λόγο για επιβεβαιωμένη ύπαρξη δύο νεκρών.

Μέχρι στιγμής το ΓΕΑ δεν είναι σε θέση να δώσει επίημες πληροφορίες για την τύχη των δύο χειριστών μας. Ο ένας 35 ετών και ο δεύτερος 31,οικογενειάρχες με παιδιά.


Αυτοί είναι οι πιλότοι που έχασαν την ζωή τους (ΦΩΤΟ)

Αυτοί είναι οι πιλότοι που έχασαν την ζωή τους (ΦΩΤΟ)
Μετά από ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού που επιβεβαίωσε ότι είναι νεκροί οι δύο Έλληνες χειριστές του F-16 που συνετρίβη χθες στο Αλμπαθέτε τηςΙσπανίας, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Λάσκαρη, 35 ετών, και Αθανάσιο Ζάγκα, 31 ετών.
Ο Παναγιώτης Λάσκαρης (σμηναγός) ήταν έγγαμος με ένα γιο. Είχε 1.459 ώρες πτήσης σε μαχητικά αεροσκάφη, εκ των οποίων οι 872 ώρες σε αεροσκάφη F-16.

Ο Αθανάσιος Ζάγκας (σμηναγός) ήταν έγγαμος με έναν γιο και μία κόρη. Είχε 1.128 ωρών πτήσης σε μαχητικά αεροσκάφη, εκ των οποίων οι 524 ώρες σε αεροσκάφη F-16.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου